Je beter voelen met NLP

Als ik me realiseer dat het merendeel van de mensen zich vandaag net zo slecht voelen als dat ze morgen doen, dan bekruipt me een raar gevoel.  Hoe makkelijk is het om je morgen net zo slecht te voelen als vandaar? Ik weet dat het voor het merendeel van de mensen erg makkelijk is om zich morgen net zo slecht te voelen.
Wat heb je morgen anders te doen dan je slecht voelen, het kan/gaat immers vanzelf.

Als je overtuigd bent dat het makkelijk is dan is het morgen net zo makkelijk om je goed te voelen.  Jij bent namelijk degene met grip op je gevoel, jij bent in staat om je teo voelen hoe je je voelt. Je kan dit op een eenvoudige manier leren, door je onbewuste te sturen op goed voelen ipv slecht voelen.

Stel je eens voor hoe het is om je morgen hetzelfde te voelen als vandaag,  je merkt dat je daar geen moeite voor hoeft te doen. Je onbewuste neemt gelijk je gedachte over en stuurt daar dan ook daadwerkelijk naartoe. Je realiseert je dat het net zo makkelijk is met goede gevoelens. Denk, voel en zie hoe goed het morgen gaat,  dat je goede zin hebt, alles wat je wilt lukt. De dag van morgen ziet er stukken mooier uit en zoals je gelooft in een slecht dag is je onbewustzijn in staat op een makkelijke manier in een goede dag te geloven en deze ook te verwezelijken. Klinkt wellicht vreemd in de oren, maar ziet er toch mooi uit en dat laatste is toch wat je echt wilt.

Genoeg tijd om je nog slecht te voelen, voel ja dan ook vanaf morgen op een makkelijke en ontspannen manier goed.

Wil je een handje geholpen worden om op een ontspannen en plezierige manier alle dagen door te komen, vraag dan gratis e-coaching aan. Een leuke manier om de dag van morgen mooier te maken dan vandaag. Of ga voor Personal Coaching.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s